Mandale vii – atelier pentru părinți și copii 16 martie

Vino să te joci cu copilul tău, punând bob cu bob pentru a crea un univers viu.
Atelierul își propune să unească creativitatea copiilor și cea a părinților intr-o mandală formată din elemente naturale.
Mandala este un simbol circular, structurat pe o suprafață împărțită în patru segmente egale. Aceasta tematică poate concentra într-un punct starea de spirit, de la care se poate dezvolta o întreagă poveste creată de perechea părinte-copil.
Materialele folosite pentru acest tablou pe structură de lemn vor fi naturale: semințe, pietre, boabe, crenguțe, lemne, lăstari, flori uscate, dar va exista și posibilitatea de a picta anumite elemente. Natura organică a acestui eveniment are ca scop să abordeze diferit latura noastră creativă și intuitivă, alături de copilul nostru interior, dar și de cel de lângă noi.
Vă așteptăm să descoperim formele minunate ale naturii, pe care le putem interpreta și le putem reorganiza pentru a crea propriul nostru univers.

Așteptăm 12 perechi, părinte+copil.
Data: sâmbătă, 16 martie
Ora: 10:00
Tarif: 20lei/participant, sunt posibile mai multe combinații (2 părinți+1copil, 1 părinte+2 sau 3 copii).
Înscrieri: contact@nicoland.ro/ sms sau whatsapp la 0753 029 029, cu precizarea „pentru atelierul Mandale vii”
Vârstă recomandată pentru copii: peste 3 ani și 6luni

Atelierul este susținut de Andreea Coțofană, absolvent de Arte plastice și curs de yoga, pasionată de nutriție. Este cea care ține atelierele de arte creative și gătit sănătos la @Nicoland.

După atelier, Madalina, educator Nicoland, vă așteaptă în curte pentru două ore de distracție și joacă în familie. @Mami, tati, hai la joacă!
https://www.facebook.com/events/278120993109783/