In memoriam Nicoleta Botan – eveniment caritabil (19-20 ianuarie 2019)

Trece un an de când ne este foarte dor de Nico și am dori să ne întâlnim, să ne jucăm, așa cum îi plăcea ei, să râdem cu toată inima, să prețuim viața și să dăruim frumos.
Vă așteptăm cu mic cu mare la zâmbet, pictură, dans și teatru în cadrul unui eveniment caritabil în amintirea Nicoletei, cu ateliere susținute de oameni care au cunoscut-o și pe care ea i-a inspirat, care își doresc să împărtășească talentul, energia și emotia lor.

Banii strânși în urma acestui eveniment vor fi donați copiilor Nicoletei. Așa că vă invităm sa fiti generoși!

Unde? La Nicoland, locul unde este dus mai departe visul ei – acela de a crește frumos și cu multă iubire puii de oameni, unde sunt respectați și tratați cu blândețe, unde le sunt încurajate creativitatea și talentul. Zâmbetul este obligatoriu. Vă așteptăm!

Când: 19-20 ianuarie 2019
Unde: Nicoland, str. Răspântiilor nr.7
Pentru a vă inscrie la atelierele din cadrul evenimentului, va rugam sa trimiteti un e-mail la adresa contact@nicoland.ro cu numele si ora atelierului, numele si varsta copilului

Facebook Events


Sâmbătă

Atelier de gătit

Trainer Mariana Balaban, Andreea Cotofana

Descriere: Copiii vor prepara clătite sănătoase îndulcite cu fructe, tartinate cu o nutella de casă 100% prietenoasă, obținută din 🌰 alune de pădure. Multe alte secrete vă așteaptă pe masa de gătit.
Varsta recomandata: 3 – 6 ani
Sambata, de la ora 10:00
Donație: 45 lei

Atelier senzorial pentru bebeluși

Trainer Oana Sabina Nistor

Descriere: Atelier de dezvoltarea limbajului și tehnici de interacționare părinte-copil. Fiecare copil va fi însoțit de un părinte.
Varsta recomandata: 8luni – 1an 5luni
Sambata, de la ora 10:00
Donație: 40 lei

Atelier de pictură pentru copii și părinți

Trainer Andreea Cotofana

Descriere: Atelierul de pictură își propune să ofere un moment special alături de copilul vostru prin artă. Vom picta pe suporturi rotunde din lemn. Prin culori, forme, lumină și dragostea de a fi un sprijin copiilor, părinții, alături de cei mici, vor picta un îngeraș unic. Acest atelier oferă un spațiu de relaxare, conectare și creație spontană, fără a fi nevoie de cunoștințe în arta de a picta, ci doar de un suflet deschis și voie bună.
Varsta recomandata: 2 – 6 ani
Sambata, de la ora 11:00
Donație: 45 lei

Atelier senzorial pentru copii mici

Trainer Madalina Enache, Cornelia Mielu

Descriere: Copii se vor juca cu cuburi senzoriale, vor picta pe pânză, vor face și modela plastelina, vor descoperi senzorial magia gelatinei
Varsta recomandata: 1an 6luni – 3 ani
Sambata, de la ora 11:00
Donație: 40 lei

Atelier senzorial pentru copii mari

Trainer Madalina Enache, Geta Pircalab
Descriere: home made plastelina, aromatizată cu mirodenii, lavanda. Folosim Cutia cu surprize pentru a identifica senzorial texturi. Bonus: senzații kinetice, bureți sclipitori, nisip kinetic
Varsta recomandata: 3ani 6luni – 6 ani
Sambata, de la ora 17:00
Donație: 40 lei

Spectacol de teatru Hartii Jucarii

Teatrul din Podul meu

Descriere: „Numele meu Fâş-Fâş si sunt o hârtie mică zgomotoasă. Imi caut prieteni de joacă. Atâția copii dornici de joacă în jurul meu… însă îmi voi descoperi prietenii mei de joacă în toate hârtiile ce îmi apar în cale. Parcă văd un șarpe, o girafă, un aspirator, o moară de vânt, o fundă, o minge, un avion, o floare… Ce frumos! Ce de jucării din hârtii am descoperit pentru prietenii mei, copiii. La final, micii spectatori se joacă cu recuzita, jucării din hârtii.
Varsta recomandata: 2 – 7ani
Sambata, de la ora 18:00
Donație: 35 lei (parintii nu platesc)

 

Duminică

Atelier senzorial pentru copii mici

Trainer Madalina Enache, Ioana Rizea

Descriere: Copii se vor juca cu cuburi senzoriale, vor picta pe pânză, vor face și modela plastelina, vor descoperi senzorial magia gelatinei
Varsta recomandata: 1an 6luni – 3 ani
Duminica, de la ora 10:00
Numar maxim de participanti: 12
Donație: 40 lei

Atelier de pictură

Trainer Corina Lixandru
Varsta recomandata: 3 ani +
Duminica, de la ora 10:00
Donație: 35 lei

Ballet for angels – Atelier mișcare prin balet

Trainer Viviana German Potlog
Varsta recomandata: 3ani+
Duminica, de la ora 11:00
Donație: 50 lei

Gheata si experimente – Atelier senzorial pentru copii mari

Trainer Madalina Enache, Ioana Rizea

Descriere: Explorarea unei planete înghețate, senzații calde si reci, experimente cu apă ca la Polul Nord, experimente de pe planeta Pluto, reacții și transformări în natură, ce este vremea.
Varsta recomandata: 3ani 6luni – 6 ani
Duminica, de la ora 11:00
Donație: 35 lei

Spectacol de magie cu Teo Magic Show

Varsta recomandata: 3ani+
Duminica, de la ora 17:00
Donație: 35lei

Spectacol de teatru Doamna Rabdare

Trupa de teatru Sufletos

Descriere: Gogo, un robotel taaaare zapacit are nevoie de putin ajutor din partea Doamnei Rabdare: fuge la masa fara sa se fi spalat intai pe maini, vrea sa cante fara sa fi invatat nici macar o nota muzicala, vrea sa se joace cu jucarii care nu ii apartin si asta in cele mai nepotrivite momente….e clar: are nevoie de Rabdare. Identitatea Doamnei Rabdare va fi dezvaluita la final, iar muzica live, dansul si comedia sunt elemente nelipsite in spectacolul nostru.
Varsta recomandata: 2ani+
Duminica, de la ora 18:00
Donație: 35 lei