Termeni și condiții

TERMENI ȘI CONDIȚII

 

Accesul/vizitarea acestui website de către clienți/utilizatori se supune prezentelor „Termeni și condiții” de folosire și implică acceptul explicit al clienților/utilizatorilor cu privire la curentele aspecte.

Domeniul/site-ul nicoland.ro.ro este deținut de firma Nico Dreamland Toys SRL cu sediul în Soseaua Pantelimon, Nr. 255, Bl 43, ap. 216 Bucuresti. Utilizarea acestei mărci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor și emblemelor este permisă doar cu acordul expres al reprezentanților firmei Nico Dreamland Toys SRL.

Firma Nico Dreamland Toys SRL., prin intermediul site-ului nicoland.ro, prezintă informații despre serviciile comercializate, iar clientul/utilizatorul are obligația de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale firmei Nico Dreamland Toys SRL., prevăzute de legislația în vigoare. Întregul conținut al site-ului nicoland.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, programe și alte date – este proprietatea firmei Nico Dreamland Toys SRL. și este sub incidența Legii nr. 8/1996 – privind dreptul de autor și drepturile conexe.

Firma Nico Dreamland Toys SRL., prin intermediul site-ului nicoland.ro, garantează clientului/utilizatorului acces limitat, în interes personal (comunicare, informare) și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau fără acordul prealabil scris al reprezentanților firmei. Clientul/utilizatorul se obligă să acceseze și să utilizeze site-ul în scopuri și prin mijloace care să nu constituie o utilizare abuziva, în sensul prevăzut de legislația în vigoare.

Produsele si serviciile prezentate pe nicoland.ro, sunt proprietatea Nico Dreamland Toys SRL. Având în vedere acest aspect,  posibilitatea firmei Nico Dreamland Toys SRL  de a oferi anumite discount-uri clienților fideli, dar și modificarea prețului, în mod unilateral, de către furnizori de bunuri si servicii, prețurile produselor / serviciilor pot suferi modificări. În acest sens, recomandăm verificarea prețului final.

Firma Nico Dreamland Toys SRL. își rezervă dreptul să completeze și să modifice orice informație de pe site-ul nicoland.ro. Acest site adoptă toate măsurile de securitate necesare protejării informațiilor personale ale clienților/utilizatorilor noștri. Orice problemă cauzată de produsele și serviciile prezentate pe site-ul nicoland.ro se va soluționa pe cale amiabilă în termen de 15 zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor de către client/utilizator.

 

 

Baza legală: 

  • OG nr. 21/1992, privind protecția consumatorilor, actualizată cu Legea nr. 363/2007 și OUG nr. 174/2008;
  • Legea nr. 365/2002, privind comerțul electronic, completată cu Legea nr. 121/2006;
  • Legea nr. 449/2003, cu modificările aduse prin OUG nr. 174/2008, OUG nr. 34/2014 și Ordonanța nr. 9/2016;
  • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii.