Yoga Family cu Andreea la Nicoland – 3 Noiembrie

Nicoland, alături de Andreea, vă invită să descoperim yoga în familie – un mijloc extraordinar de a îmbunătăți relația părinte-copil.

Spunem povești cu corpurile noastre și ne transformăm în orice animal ne putem imagina. Și în toată această călătorie descoperim ce înseamnă să ne concentrăm și să ne liniștim pentru a ne putea asculta și înțelege propriile gânduri și emoții, ne descoperim limitele fizice, aflăm cum să depășim frica de necunoscut.

Ce beneficii aduce Yoga Family?

Pentru părinți: timp de calitate cu copiii

Pentru copii: un mod distractiv de a-și antrena forma fizica și flexibilitatea într-un mediu necompetitiv, de a deveni mai conștienți de sine și mai încrezători în propriile lor abilități.

Yoga pentru familie este o aventura ce devine un drum al cunoasterii, o călătorie plină de creație motrică, râsete și prietenie. Tot ce trebuie să faci este să vii cu inima deschisă și cu îmbrăcăminte lejeră. De restul ne ocupăm noi.

Incheiem sesiunea de Yoga Family cu 30 de minute de joacă în curtea Nicoland (sub supravegherea părintelui).

Data: sâmbătă, 3 noiembrie

Ora: 11:30

Tarif sedinta: 1 adult+ 1 copil =45 lei

Înscrieri: contact@nicoland.ro/ sms sau whatsapp la 0753 029 029

Vârstă recomandată: peste 4 ani

Andreea este profesor de yoga pentru adulți și copii, a debutat în cadrul școlii de yoga ‘Arhanta Yoga Ashram Netherlands ‘ și a obținut certificare recunoscută de Federația Internațională de Yoga și Yoga Alliance.
In prezent dezvoltă un concept adresat celor mici bazat pe echilibrul emoțional și fizic în cadrul unor grădinițe (prin yoga, ateliere de arte plastice, workshop-uri interactive și ateliere de gătit raw vegane).
In paralel, este profesor de hatha yoga ce se adreseaza unui public larg.

De la 10.00 am pregătit un Atelier de gătit sănătos pentru copii, susținut tot de Andreea. Pentru înscrierile la ambele ateliere: Gătit sănătos și Yoga Family beneficiați de o reducere de 10%.