Creșă

Copiii sub 3 ani își vor găsi locul în căsuța noastră. Avem pentru ei două grupe, Steluțele și Curioșii, în funcție de vârstă, dar și de nivelul lor de dezvoltare.


Acomodare

Cunoaștem și înțelegem nevoia copiiilor de a se desprinde în ritmul lor de părinte astfel încât să rămână cu plăcere într-un loc nou. Părintele poate să rămână în zonă (recepție, curte), iar copilul poate să îl vadă când simte nevoia. Acomodarea, indiferent de vârstă, se face treptat, pentru început la program scurt (până la 13.00), apoi la somn și program mediu/lung. Educatorii și asistenții educatori vor colabora cu părintele pentru a face desprinderea de părinte mai ușoară.

Discutăm cu părintele istoricul copilului și stabilim împreună programul. Prima vizită este a părintelui, pentru a ne cunoaște și a-i răspunde la toate întrebările. Urmează o vizită părinte-copil în care cel mic se întâlnește cu educatoarea de la grupa la care ar urma să fie. Scopul este conectarea educatoare-copil, urmând ca următorul pas să fie începerea acomodării. Copilul este întâmpinat de același educator. In prima fază părintele poate ramane în aceeași sală cu copilul (depinde de cât de ușor credem că s-ar desprinde copilul), apoi râmane la recepție sau într-o sală unde copilul nu îl poate vedea decât dacă cere acest lucru.

Înscrie-ți copilul acum!