Baby parking

Copilul tău își poate petrece timpul alături de noi, chiar dacă nu este încris la Nicoland, prin programul nostru de baby parking.

De ce baby parking?

Pentru copii: Este un program de educație complementară, dar și de dezvoltare socio-emoțională, gândit prin prisma nevoilor copiilor. Conceptul de baby parking oferă flexibilitate prin faptul că reprezintă o alternativă pentru părinții care nu vor să își înscrie copiii la creșă sau grădiniță, dar vor să beneficieze, ocazional, de avantajele acestora. Baby parking oferă copilului șansa de a se adapta treptat și ușor la viața de grădiniță și poate reprezenta pasul premergător înscrierii la grădiniță.

Pentru părinți: Baby parkingul este  gândit pentru a satisface anumite nevoi, mai ales aceea de timp de calitate pentru părinți, pe principiul “Există viață personală și după nașterea unui copil”, oferind în același timp siguranța unui loc educativ, care să vină ca alternativă la bonele “cu ora”, care nu sunt întotdeauna disponibile atunci când dorim.

Cum: Copiii își vor petrece timpul alături de copiii înscriși la creșă sau grădiniță, în funcție de vârstă, și vor urma aceleași activități educaționale ca aceștia (atelierele opționale nu sunt incluse).

Cui se adresează: copiilor cu vârste între 18 luni și 5 ani.

Când: luni-vineri, în intervalul 08.00-18.00. Serviciul de baby parking nu este disponibil in weekend sau in zilele libere legal.

Înscrierea se face telefonic (0753 029 029) sau prin email (contact@nicoland.ro) cu cel puțin 24 ore înainte.

Acte necesare: triaj medical propriu pentru copiii sosiți până la ora 09.30/aviz epidemiologic eliberat de medicul de familie pentru cei sosiți dupa 09.30/ declarație tip pe propria răspundere (cazuri excepționale).

Costuri: 15lei/oră. Pentru perioada ce depășește 4 ore, taxa este de 10lei/oră.

Abonament de 1 zi (mai mult de 7 ore): 100lei

Abonamente cu vizite periodice de 2 ore: 100lei/4 vizite/lună

Pentru fiecare oră care depășește perioada de timp specificată, se percepe o taxă suplimentară de 5lei/oră.

Masa se achita separat: 25lei (meniul include: mic dejun/5lei, gustare fructe/2lei, prânz/10lei, gustare după somn/5lei, gustare de 17.00/3lei). Dacă copilul rămâne în intervalul în care se servește masa de prânz, este obligatorie plata mesei de prânz.

Ateliere opționale. Copiii cu vârste peste 3 ani pot participa la ateliere (organizate săptămânal) dacă acestea au loc pe perioada șederii lor în grădiniță. Tarifele și programul pentru ateliere sunt următoarele:

Luni, 10.00 – atelier de dezvoltare personală: 25lei/ședința

Luni, 11.00 – atelier de Zumba – 25lei/ședința

Luni, 16.00 – atelier de arte creative – 25lei/ședința

Marți, 16.00 – atelier de gătit sănătos – 25lei/ședința

Vineri, 16.00 – atelier Eematico – 30lei/ședința

Orele la care vin și pleacă copiii sunt flexibile, cu excepția intervalului 13:00 – 15:30 în care copiii dorm și nu se pot aduce sau prelua copiii.

Pentru familiile care au mai mulți copii înscriși, taxa se plăteşte integral pentru primul copil, iar pentru al doilea se acordă o reducere de 30% (pentru masă și atelierele opționale nu se oferă reducere).

Pentru orice recomandare care se încheie cu un contract semnat, Nicoland acordă celui care a recomandat o reducere de 20% din taxă pentru maxim 4 vizite. (Recomandarea trebuie să fie confirmată în scris de persoana căreia i-a fost recomandată grădinița). Nu există o limită a recomandărilor, însă reducerea nu este cumulativă.

Acte necesare inscrierii

  1. Contractul de prestări servicii
  2. Fișa medicală și de înscriere
  3. Consimțământ (dacă este cazul)
  4. Copie certificat de naștere al copilului

Bagajul copilului

  1. Încălțăminte de interior comodă și ușor de încălțat;
  2. Două rânduri de schimburi/ scutece suficiente (în funcție de vârstă);
  3. Pentru copii care poartă scutec, prosop mare/aleză pentru șters după spălat/schimbat;
  4. Pijama dacă optați pentru somn;
  5. Șapcă/pălărie de soare pentru ieșirile afară, când este soare;
  6. Cremă după schimbat scutecul (etichetată cu numele copilului).

Este interzis accesul copiilor în grădiniță cu semne vizibile de boală, viroze, febră, tratamente cu antiobiotic, antitermic sau orice fel de tratament din care reiese ca preșcolarul suferă de o afecțiune. În cazul în care un copil se îmbolnăvește, este sub tratament cu antibiotic sau antitermic, este responsabilitatea părintelului să nu aducă copilul în colectivitate

Medicul sau asistenta medicală efectuează zilnic triajul pentru a constata starea de sănătate a copilului. Dacă acesta prezintă simptome precum stare febrilă, erupţii cutanate sau roşu în gât, tuse, rinoree, scaune diareice, vărsături părintele va avea obligativitatea de a-l lua acasă.