Baby parking

Copilul tău își poate petrece timpul alături de noi, chiar dacă nu este încris la Nicoland, prin programul nostru de baby parking.

De ce baby parking?

Pentru copii: Este un program de educație complementară, dar și de dezvoltare socio-emoțională, gândit prin prisma nevoilor copiilor. Copiii sunt integrați în grupa lor de vârstă, iau parte la activități specifice vârstei lor, socializează.

Pentru părinți: Baby parkingul este  gândit pentru a satisface anumite nevoi, mai ales aceea de timp de calitate pentru părinți sau ca alternativă pentru vacanțele de la grădinițele de stat.

Cum: Copiii își vor petrece timpul alături de copiii înscriși la creșă sau grădiniță și vor urma aceleași activități educaționale ca aceștia.

Cui se adresează: copiilor cu vârste între 3 și 5 ani, dar și celor mai mici dacă sunt familiarizați cu mediul unei grădinițe.

Înscrierile se fac telefonic – 0753 029 029 sau prin email la contact@nicoland.ro cu cel puțin 48 ore înainte. Vom stabili o scurtă vizită pentru a ne cunoaște. (Această vizită este necesară doar prima dată. Ulterior e suficient un simplu telefon și vă așteptăm cu drag).

Costuri: în funcție de program. Masa este inclusă. Nu sunt incluse costurile atelierelor opționale.

Program scurt (13.30): 80lei/zi

Program mediu (16.30): 87lei/zi

Program lung (17.30): 90lei/zi

Program extra (18.00): 95lei/zi

Orele la care vin și pleacă copiii sunt flexibile, cu excepția intervalului 13:00 – 15:30 în care copiii dorm și nu se pot aduce sau prelua copiii.

Pentru familiile care au mai mulți copii înscriși, taxa se plăteşte integral pentru primul copil, iar pentru al doilea se acordă o reducere de 30% (pentru atelierele opționale nu se oferă reducere).

Ateliere opționale. Copiii cu vârste peste 3 ani pot participa la ateliere (organizate săptămânal) dacă acestea au loc pe perioada șederii lor în grădiniță. Tarifele și programul pentru ateliere sunt următoarele:

Luni, 16.00 – atelier de arte creative – 30lei/ședința

Marți, 16.00 – atelier de gătit sănătos – 30lei/ședința

Joi, 16.00 – atelier Eematico – 35lei/ședința

Acte necesare inscrierii

  1. Contractul de prestări servicii
  2. Fișa medicală și de înscriere
  3. Consimțământ (dacă este cazul)
  4. Copie certificat de naștere al copilului
  5. Aviz epidemiologic eliberat de medicul de familie sau triaj medical propriu pentru copiii sosiți până la ora 09.30 sau declarație tip pe propria răspundere (cazuri excepționale).
Bagajul copilului

  1. Încălțăminte de interior comodă și ușor de încălțat;
  2. Două rânduri de schimburi/ scutece suficiente (în funcție de vârstă);
  3. Pentru copii care poartă scutec, prosop mare/aleză pentru șters după spălat/schimbat;
  4. Pijama dacă optați pentru somn;
  5. Șapcă/pălărie de soare pentru ieșirile afară, când este soare;

Este interzis accesul copiilor în grădiniță cu semne vizibile de boală, viroze, febră, tratamente cu antiobiotic, antitermic sau orice fel de tratament din care reiese ca preșcolarul suferă de o afecțiune. În cazul în care un copil se îmbolnăvește, este sub tratament cu antibiotic sau antitermic, este responsabilitatea părintelului să nu aducă copilul în colectivitate

Medicul sau asistenta medicală efectuează zilnic triajul pentru a constata starea de sănătate a copilului. Dacă acesta prezintă simptome precum stare febrilă, erupţii cutanate sau roşu în gât, tuse, rinoree, scaune diareice, vărsături părintele va avea obligativitatea de a-l lua acasă.